HTML

Flash Játékok

Ha szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, lazítani, játszani, akkor a legjobb helyen jársz! Itt mindig találhatsz új flash játékokat.

Point 'n' Click játékok - Cikksorozat

2008.02.29. 17:52 :: nem várt fordulat

Sziasztok!

Indítottam egy cikksorozatot, amelyet tartalom hiányában egyenlőre nem kívánok folytatni.
Ha esetleg valami miatt mégis lenne tartalom, akkor írok még hozzá.

Ebben a sorozatban megpróbálok némi leírást, segédletet adni a point 'n' click műfaj játékainak végigjátszásához, bemutatom a legáltalánosabb technikákat, útmutatót adok, mit tegyél ha elakadsz de szeretnéd egyedűl végigcsinálni a játékot, illetve milyen gyakran előforduló tárgyak szerepelnek ezekben a játékokban.

Ha gondoljátok, írjátok meg a véleményeiteket a cikkekről, jelezzétek, ha szerintetek valami nem úgy van hibás, helyesírási hibát találtok [garantálom, fogtok :) ], nekteki is van valami ötletetek, technikátok, kedvenc és visszatérő tárgyatok, stb...

  1. Bevezető, általános leírás
  2. Végijátszási technikák
  3. Mit tégy ha elakadsz
  4. Tárgyak
  5. Nem room escape point and click játékok

Köszönöm megtisztelő figyelmeteket.

2 komment

Címkék: cikk point n click

A bejegyzés trackback címe:

https://flashjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr77359735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juti 2008.03.03. 18:51:23

Sziasztok! Nagyon hasznos a cikk, végigolvastam és nagyon sok ötletet találtam benne. Tudjátok sokszor ott tartok, hogy feladom, mert szét esz az ideg, de aztán mégiscsak folytatom. Ha nem aznap, akkor másnap. Egyébként a családom már azt mondja, hogy függő lettem. Lehet hogy igazuk van. Na mindenkinek jó játékot. Ezt a tab. billentyűt ki kell próbálnom, úgyhogy játszom is tovább.

nem várt fordulat 2008.03.03. 19:27:17

szerencsére/sajnos nem minden játékban működik...
süti beállítások módosítása