HTML

Flash Játékok

Ha szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, lazítani, játszani, akkor a legjobb helyen jársz! Itt mindig találhatsz új flash játékokat.

Gravity Master

2009.04.02. 17:11 :: nem várt fordulat

Természetesen lesznek kijutós játékok, de most pangás van, ezért itt egy fizikai játék a Gravity Master.

Az előző játékról sejtettem, hogy nem sokat n fogjátok letölteni, játszani vele, azt amúgy is inkább csak ilyen rovatindítónak szántam.

Ebben a játékban rajzolni kell úgy, hogy a végén össze kell gyűjteni a nagy golyóbissal a fekete "labdákat", legalábbis a tutorial, azaz az első szint ezt a nevet adta nekik. Rajzolhatsz objektumokat, vagy vonalakat is, ez fontos néhány pályán. Youtube -on van végigjátszás, ha valaki valahol elakadna, vagy csak ötletre van szüksége, esetleg meg akar tanulni egy két technikát. Ez már kicsit nehezebb, mint a Red Star :)

http://www.onemorelevel.com/game/gravity_master

1 komment

Címkék: játék tervezés flashjáték logikai fizikai

A bejegyzés trackback címe:

https://flashjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr161042187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angyalhal 2009.04.02. 17:35:15

Köszi Karacsi maci, ez majnem olyan jó, mint a Magic Pen :-)
süti beállítások módosítása