HTML

Flash Játékok

Ha szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, lazítani, játszani, akkor a legjobb helyen jársz! Itt mindig találhatsz új flash játékokat.

Társszerző kerestetik

2009.12.04. 08:34 :: nem várt fordulat

Sziasztok kedves játékosok!

Ma [update: azaz tegnap, de szeretném, ha most ez a poszt lenne felül] levelezgettem hapikatsával és a következőket osztottuk meg egymással.
Sem ő, sem én nem vagyunk időmilliomosok, ezért szívesen vennénk, ha társszerző(k) csatlakoznának a mi kis blogunkhoz. Kemény dolog ez a napi szintű posztolás, és egy év alatt bele lehet fáradni, mint láttátok két év után pedig megcsömörleni tőle, de ha lenne még egy két megbízható ember, aki amúgy is minden nap jön ide játszani, és rá tudna szánni 15-20 percet az életéből, az mind a kettőnknek nagy segítség lenne.

Mint látjátok, valamilyen szinten visszatértem, rendeződtek a dolgaim és úgymond kipihentem magam a csömörből, hébe-hóba posztolok, de 12-14 órákat dolgozom (szerencsére van munka) mostanában, ma is csak kis lazításként fért bele, hogy kitegyem a játékokat.

Higgyétek el, egyátalán nem bonyolúlt megcsinálni egy posztot, amikor katsának elküldtem, mit és hogyan, összesen egy kérdése volt, és mint látjátok azóta is töretlenül és nagyon ügyesen csinálja. Az irányelvek sem bonyolúltak, jöhetnek nem csak kijutós játékok, bár legtöbben ezért jönnek ide, minden segítséget megadunk.

Szexuális beállítottság, bőrszín, vallási hovatartozás stb... nem számít, olyan emberkét keresünk, aki szívesen játszik, másfelé is barangol, és megosztaná a többiekkel amit talál, talált.

Amennyiben valakit érdekelne a dolog, kérem, nálam, vagy hápikatsánál jelentkezzen.

Köszönöm a megtisztelő figyelmet.

Szólj hozzá!

Címkék: játék közlemény ügyességi flashjáték escape kijutós keresgetős point n click room escape

A bejegyzés trackback címe:

https://flashjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr711572450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása