HTML

Flash Játékok

Ha szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, lazítani, játszani, akkor a legjobb helyen jársz! Itt mindig találhatsz új flash játékokat.

Escape For Poker - NE JÁTSZ VELE

2008.10.16. 16:45 :: nem várt fordulat

UPDATE: Elméletileg a játék szerzőja kijavította a hibákat. Mentségére legyen mondva, hogy ez az első ilyen játéka.

Van itt ez a flash játék. Csak éppen nem lehet megoldani :)

A történet a következő. A csávó megcsinálta a játékot, kitette ide-oda, én pl. az Escapegames24 oldalán találkoztam vele.

Elkezdem játszani, hát majd megörjített az elején az a búgó hang. Miután az égvilágon semmit nem tudtam csinálni, megnéztem, van -e hozzá végigjátszás. Van. Remek. Csak épp azzal sem tudtam semmit csinálni, ezért elkezdtem az összes kommentet végignézni.

A kaputelefonra kell kattintani, hogy megszűnjön a búgás, és hogy további eseményeket lehessen csinálni. Ez fontos lesz később! Tehát csak akkor tudsz megcsinálni valamit, ha már előtte megcsináltál valami mást. Ez sem gond, hiszen volt már ilyen játék. Ami iszonyatosan zavaró, az az, hogy pixelvadászat mesterfokon!!! Hiába kattintgatsz a kaputelefonra, egyszerűen nem, vagy kis késéssel veszi be.

De tegyük magunkat túl ezen. Most figyeljetek, most jön a lényeg:

Haladok előre a játékba, nézem a leírást, egyszer csak: jobb klikk -> forward kétszer, majd felveszed a könyvet. Mondom mi??? Így kéne megoldani egy point 'n' click játékot?
Na mind1, jobb klikk, sehol forward. (Aki nem tudná, a flash player -ben, ha jobb klikkelsz, feljön egy menü, a flash készítője határozza meg milyen kontrollok lehetnek ott, play, stop, forward, loop, zoom, stb...).

Tehát nincs forward. Küszködtem még egy fél órát, de semmi. Írtam is a blogba, hogy hát úgy látszik az üzemeltető kivette a forward gombot. Erre a következő válasz:

- Igen, kivettem!

No, ezt a készítő mondta, gondoltam, hagyom a walkthrought, megyek kommentről kommentre, és megpróbálok magam összeszedni mindent, megnézni, kinek milyen akció után engedett mit. És itt a vége. Kiderült ugyanis, hogy ha a forwardra kattintott, akkor engedélyezett valamit, amit soha nem érhetett volna el anélkül, de miután ez az opció megszűnt, ezért a játékot nem lehet végigjátszani. Szóval jó ötlet, és totális gáz megvalósítás, mind a pixelvadászat (tényleg 1-2 pixel), illetve a megoldhatatlanság miatt.

Klassz mi?

http://ungiocoalgiorno.blogspot.com/2008/10/escape-for-poker.html

9 komment

Címkék: hülyeség escape kijutós point n click room ecape pixelvadászat

A bejegyzés trackback címe:

https://flashjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6717291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem várt fordulat 2008.10.16. 16:53:47

De miért kezded???

Olvasd el a bevezető szöveget, teljesen felesleges, és időkidobás!!!

salug 2008.10.16. 17:02:36

Szegény Maci! Szégyellje magát a játék készítője.
Köszi, hogy felhívtad a figyelmünket. Messze elkerüljük ezt a játékot!

Sony02 2008.10.16. 17:07:20

Tudom de azért megnéztem. :)

r6dN 2008.10.16. 19:42:24

hát ez vmi hihetetlen undorító:D

durcka · http://fulianyublogja.blog.hu/ 2008.10.16. 19:48:55

kicsit helyreráztad az önérzetemet, fél délelőtt ezzel időpocsékoltam :S

Zsuzsa66 2008.10.16. 19:55:30

karacsi_maci, belenéztem a játékban, de szerintem totálisan feleslegesen, körbe néztem, aztán jöttem is vissza. Az én koromban -a leírásod alapján- ez nekem sok-sokk, én már azt sem értettem, amit írtál, de hát mi várható egy olyan ember lányától, aki a kamaszkor és a nyugdíjkorhatár között van?

fannieva 2008.10.16. 20:22:00

ez ugy sz.r ahogy van:(

leplezetlen 2008.10.17. 13:16:17

hat akkor a jatek szerzöje eleg nagy loser... :D ... h mik vannak :D...
süti beállítások módosítása