HTML

Flash Játékok

Ha szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, lazítani, játszani, akkor a legjobb helyen jársz! Itt mindig találhatsz új flash játékokat.

Kijutós játékok, point 'n' click, walkthrough, escape, meg minden amit csak akartok.

2009.06.24. 23:24 :: nem várt fordulat

Visszaolvastam a cikksorozatomat (nem vagyok újságíró, nem rendelkezem írói vénával, mint ahogyan a játékok bevezetőiben is látjátok), de úgy gondolom, hogy a lassan két éves születésnap alkalmából érdemes lesz elolvasni ezt a szériát azoknak, akik nem a kezdetektől vannak itt, vagy pedig azoknak, "akik most kapcsolódnak be az adásba". :))

Sőt, mivel én is elolvastam, és tetszett (hehehehehehehehe, updatelnem kell, mert azóta sok minden történt, sokat fejlődött, zuhat, stb...)... Ismétlés a tudás anyja.

UPDATE: gyerekek, ez nagyon kemény. most végigolvastam, és rájöttem, hogy itt annyi sok mindent tanultunk azóta együtt meg, hogy az félelmetes. Szinte minden bekezdést ki tudnék, és ki is fogok egészíteni, mert egyszerűen muszáj. Esküszöm, ilyen hosszú párkapcsolatom sem volt még :))

http://flashjatekok.blog.hu/2008/02/29/point_n_click_jatekok_altalanos_leiras

1 komment

Címkék: horror leírás legjobb ügyességi képrejtvény flashjáték escape kijutós keresgetős labirintus walkthrough point n click ultrahardcore startégia kultúra napja room escape

A bejegyzés trackback címe:

https://flashjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr631206699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beus27 2009.06.25. 22:07:10

de ééééédi vaaaagy :)))
örülök, hogy én is tagja vagyok a párkapcsolatnak :)
örülök, hogy RÁD, RÁTOK találtam! :)))
süti beállítások módosítása