HTML

Flash Játékok

Ha szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, lazítani, játszani, akkor a legjobb helyen jársz! Itt mindig találhatsz új flash játékokat.

Point 'n' Click játékok - Tárgyak 4 rész.

2008.02.29. 17:42 :: nem várt fordulat

Nem tudom megállni, hogy ne írjam le a kedvenc, vagy minden játékban előforduló tárgyak listáját, természetesen a teljesség igénye nélkül.
Írjátok meg Ti is a Tieiteket a kommentek közé :)

Tárgyak:

Kulcs:
E nélkül szinte nincs kijutós játék. Vagy a végső kijutáshoz, vagy a fiókhoz, szekrényhez kell.

Csavarhúzó :)

Ez szinte minden ilyen játékban kulcsfontosságú eszköz, s nem elég ám ha van egy belőle, van ahol külön sima, és csillagcsavarhúzó is van.

Kalapács:
Ez is igen sok játékban szerepel, szinte biztos lehetsz benne, hogy többször kell használni.
Lehet kezdeni kipróbálni a konyhában, vagy egyéb helyeken egyesével az összes csempén, bármi a mi repedésre emlékeztet, vagy olyan tárgy, amit épp ésszel értelmezve szét lehet törni kalapáccsal.

Számítógép, TV:
Ezek soha nincsenek bedugva, rendesen összekötve egyéb eszközökkel, a távirányítókból mindig hiányzik az elem, csak jelszóval engednek be, vagy ha  megfelelő csatornára navigálsz.

Mobiltelefon, telefon:
Vagy azért, hogy telefonálni tudj, vagy azért, hogy valami mini-game -et csinálj végig, vagy azért, hogy a jelszót megtudd.

Elem:
Ha van valamilyen elektromos kütyü, távkapcsoló, mobil telefon, stb... tuti lehetsz benne, hogy minden szép és jó, épp csak az elem hiányzik. Ahogy írtam, általában más árammal működő szerkezetekből fog előkerülni.

Pénz, érme, coin:
Sok helyen arra való amire eredetileg szánták, sokszor viszont remekül működik a csavarhúz helyett, legtöbbször olyan helyeken mint pl. a:

Szellőző nyílás:
Az egyik elengedhetetlen szereplője a játékoknak. Mindig be van csavarozva, és mindig van mögötte valami ami miatt le kell szedni.

Festmények, szőnyeg, függöny:
A festményeket nyílván le kell szedni, nem mindegy milyen sorrendben klikkelgeszt melyik oldalára, esetenként UV színűvel van ráfestve valami, vagy valami ami mögötte van a falon. A szőnyeg alatt is biztosan találsz ezt azt, vagy a függöny mögött.

Fiók, szekrény:
Mindíg rejtenek valamit.

Könyv, napló:
Leírások, jelszavak, jelszó részletek [néha japánul arrrrgh], tárgyak, sztorik találhatóak bennük leginkább.

Következő fejezet:
És mi van ha nem room escape? >>

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://flashjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr88359719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mormota 2008.05.04. 13:25:40

Én még beleírtam volna az ágyat is:)
süti beállítások módosítása