HTML

Flash Játékok

Ha szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, lazítani, játszani, akkor a legjobb helyen jársz! Itt mindig találhatsz új flash játékokat.

Költözés 2

2010.04.17. 08:06 :: nem várt fordulat

Kedves játékosok!

A flashjatekok.blog.hu elérkezett egy nagyon fontos döntéshez, ezért arra szeretnék kérni MINDENKIT, akár hozzá szokott szólni, akár nem, hogy olvassa el ezt a bejegyzést, és az olvasottak alapján szavazzon!

Korábban volt már róla szó, hogy elköltözik innen a blog, de akkor sajnos nem volt időm rá. Most van egy kis holtjárat a munkámban, ezért most tudok vele foglalkozni.

Ennek több oka is van.

Először is, úgy érzem, hogy minden tekintetben eléggé korlátozottak a lehetőségeim itt a blog.hu oldalon, szeretném, ha saját magam irányíthatnám a blogot.
Lehetne használni google, facebook, wordpresses regisztrációkat a hozzászólásokhoz, megújúlna a design, bármilyen, bármennyi plugint, kényelmi funkciót tudnék hozzá használni, letölteném a flasheket, és az oldalon lehetne játszani, nem kéne külső linkre menni, kicsit hasonlítana az escapegames24 oldalára. A domain címet is úgy választottam meg, hogy ne okozzon nehézséget az oldal megtalálása.

Biztos vagyok benne, hogy páran nem fognak átjönni, és abban is, hogy sok új játékos is csatlakozni fog, de szeretném megtartani ugyanezt a családias légkört mint eddig. Lehetősége lesz mindenkinek megtartania a saját felhasználónevét, bár ez automatikusan nem fog menni, mindenkinek be kell regisztrálnia magát majd újra, de ha valakinek ellopták a nevét, akkor a tolvaj regisztrációját törölni fogom.

Lenne facebook rajongói oldal, lennének nyereményjátkok, kicsit többet foglalkoznék vele így én is, szóval tartalmában megmaradna, csak sokkal használhatóbb és jobb lenne az oldal.

Mivel saját domain, azt csinálok vele amit akarok, megpróbálnék lehetőséget nyújtani, hogy játékosainknak, azaz nektek lehessen kis mikroblogotok bármilyen (nem illegális) témában, akár saját magatok tudnátok játékot posztolni, tehát szeretném az egészet olyanra megcsinálni, hogy aki eddig csak játszott, az továbbra is megtehesse, aki pedig kicsit többet szeretne, annak lehetősége legyen kiteljesíteni magát.

A kő keményen dolgozó, és a blogot életben tartó társzszerzőimmel nem konzultáltam még erről, először is kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy jönnétek -e az új oldalra?

Remélem hapikatsa és 1031 is jön velünk az új oldalra.
(hapikatsa, 1031 kérlek titeket, tartsátok ezt a posztot életben, tehát amikor újat posztoltok, utána ennek a posztnak az időpontját állítsátok úgy, hogy egy darabig ez legyen legfelül).

Most elmegyek itthonról piacozni, csak este leszek újra.
 

 

UPDATE:

katamanonak és a többieknek: nem azt mondtam, hogy nem fogok konzultálni velük, hanem azt, hogy MÉG nem kozultáltam velük :)

nagyon értékes a munkájuk, szenvedélyük, kitartásuk, és szeretetük a kijutós játékok iránt, mind a ketten rengeteget segítettek.

olyannyira, hogy hapikatsa nélkül nem is tudta volna ez az oldal túlvészelni azt az időszakot, amikor én egy kicsit megrogytam, és ő leginkább a minőségi, legjobb játékokat profi módon hozta, 1031 pedig más féle játékokkal egész más színt is hozott ide nekünk, ami talán katsának és nekem annyira nem, de a nektek játékosoknak bejött, és mint társzszerző remekül beváltotta ő is a hozzá fűzött reményeket, és úgy érzem, kialakult itt egyféle szerepkör mind a hármunknak, még akkor is, ha az elmúlt egy évben én nem is foglalkoztam szinte semmit a bloggal. Ezért is próbálom megújítani, hogy sokkal inkább részt vehessek benne, no nem azért mert "kirekesztettek" :), hanem azért, hogy ugyanez a légkör megmaradjon, de sokkal szélesebb körben terjeszthessük a kijutós játékok igéjét.

Csak hálás lehetek nekik, amiért ennyire magukénak érezték az egészet, és remélem, az új oldal kapcsán, ha leírom nekik a konkrét elképzeléseimet, méginkább kedvet kapnak hozzá.

Még mindig nem tettem le az élő kijutós tervemről, és ahol most lakom, csodaszép környezetben, természetben, de mégis közel mindenhez, erre lehetőség is egyre több akad.

1000 - 1300 egyedi látogatója van a blognak naponta, aminek tudom, nagy részét egy törzsközönség alkotja, szerintem mindenki csak nyer vele, ha sikerül véghez vinnem a tervemet, több embert idevonzani, szorosabbá kovácsolni a közösséget.

A moderációs elvek ugyanazok fognak maradni: durva káromkodás törölve, kritikát átgondolom, átgondoljuk, és levonjuk a következtetéseket, de két és fél év után szerintem ráfér egy kis frissülés az oldalra, és szeretnék én is a korral haladni.

Máté Péter számából idéznék: "... ezért ne féljünk az újtól, mert az jót hozhat nekünk...".

Eddig 74-en voksoltatok a biztosan megyekre, egy ember a valószínűleg jönne, és csak egy a nem valószínűre, tehát 74(75) az egyhez, elég jó arány, messze nem számítottam ilyen jó fogadtatásra.

Na megint elég nyálasra sikeredtem, de örülök, hogy így gondoljátok. Ez a blog meg nem fog megszűnni. Dolgozom az újon, és amikor meg van a domain (azaz domainek), akkor itt lesz egy utolsó poszt, hogy hova költöztünk, és itt lezárásra kerülnek a kommentek, posztok.

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (1,2/5)

41 komment

Címkék: játék szavazás japán közlemény lövöldözős flashjáték logikai escape keresgetős fizikai walkthrough point n click ultrahardcore startégia room ecape kisaranyos room escape

A bejegyzés trackback címe:

https://flashjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr411926651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fannieva 2010.04.16. 13:16:42

Szia Karacsi Maci,Én nagyon szeretem ezt az oldalt:-)))De a nagyobb döntés az a Tied,annyit tudok írni aki szereti ezt a blogot,és a játék társakat,arra számítani lehet!!!Gondolom Én így:-))Jó piacozást:-))sziaa

stupsi · http://flashjatekok.blog.hu 2010.04.16. 14:10:24

Szasz Maci, szasz Mindenki!:))) Én biztosan jönni fogok! Bár ritkán írok (mert mire én ideérek, addigra már mindenki túl van a játékon), azért sürün elöfordulok ezen az oldalon. Én szorítok Neked-Nektek, hogy sikerüljön megcsinálni, amit elterveztél!:))) Csak ne felejtsd majd el az új "lakcímed" megadni!;))) Csoccsanat Mindenkinek:)))

Hel 2010.04.16. 14:41:34

Én mindnkeéppen mennék az új oldalra is! Ennek az oldalnak köszönhetem, hogy beleszerelmesedtem a kijutós játékokba, és úgy megszerettem a pillanatot, amikor feljövök, és látom a sok pici képet, hogy lám, már írogattak. Családias, jó a közösség, és imádom ezeket a játékokat. Hülye lennék elhagyni, ha már megtaláltam!^^^A költözést és a terveket pedig száz százalékig támogatom, nagyon tetszetős, habár lesz benne munka épp elég... Viszont izgalmasan hangzik, és nagyon várom ^^ Sok sikert hozzá!

Zsuzsa66 2010.04.16. 15:36:16

karacsi_maci: szerinted lesz olyan, aki nem tart veletek? Én biztos vagyok abban, hogy aki idáig itt játszott, megy majd utánatok, ahogy én is. :)Bár én szoktam kusudamanál is játszani, de ez nem zárja ki, hogy ide is benézzek minden nap és olvassam a többiek hozzászólását, esetleg én is hozzászólok a játékokhoz. :)Köszönjük 1031-nek, hapikatsának és neked, - aki létrehoztad ezt az oldalt - hogy ennek a műfajnak a szerelmeseit így összekovácsoltátok. :D

katamano 2010.04.16. 16:12:33

Szia Karacsi Maci!Hiba, nagyon nagy, hiba, a kőkemény dolgozó társszerzőkkel nem kozultálni.Ők mit fognak szólni?

katamano 2010.04.16. 16:17:31

Konzultálni kell.Különben én nem vagyok a jónak elrontója,mindent bele sok sikert,ha nekem tetszik kapcsolódom hozzátok!

picur2 2010.04.16. 16:51:33

Kedves Karacsi Maci! Nagyon boldog voltam, mikor ezt az oldalt megtaláltam, mert már azelőtt is játszottam kijutóst, de csak itt találtam meg azt a segítséget, hogy végig is tudjam vinni. És ez a többi játékosnak köszönhető, majd Katinak, akinek az oldalán mindig ott vannak a végigjátszások. Én sem tudok mindig jelen lenni, de jobb együtt játszani, mint puskázni! Megyek én is, ha a többiek is mennek, és tényleg: mi van hapikatsaval és 1031-el? Nekik sokat köszönhetek.

1031 2010.04.16. 17:41:22

Sziasztok!
Nem voltam itthon, és csak most értesültem az új fejleményekről.
Természetesen én is mennék! Szeretem ezt a csapatot, a kijutós játékokat, mindig is szívesen barangoltam ezen az oldalon!
Én nem találtam sértőnek, hogy karacsi_maci nem értesített külön a döntéséről, Ti se haragudjatok rá!
Úgy gondolom, hogy pár napon belül meg tudunk beszélni mindent magánban is, hogy hogyan tovább, mik maci tervei.
Remélem mindenki jön, és igennel szavaz!

angelic 2010.04.16. 18:08:29

szeva mindenki

Maci!

én csak miattad járok ide, tehát ahová mész, én követlek!

igaz mostanában nem kommenteltem, mert hónapok óta nincs kedvem, de attól még hűséges vagyok... :)

Joco74 2010.04.16. 19:25:45

Az RSS bárhova követ :D

Zsuzsa66 2010.04.16. 19:39:20

karacsi_maci: hát remélem is, hogy nem érezted magad - a saját oldaladon - kirekesztettnek. :D Ja és nem csak te laksz csodaszép környezetben. :D

csöpianyu 2010.04.16. 20:05:24

Sziasztok! Szerintem annyira jó ez az oldal, olyan remek a társaság, hogy a világ végére is utánatok mennék! :) Aki értékeli a munkátokat nem dönthet másképp! Ezen az egy oldalon tudok igazán kijutósokat megcsinálni, amiért köszönet MINDENKINEK! Sok sikert az új oldalhoz is.

spirál33 2010.04.16. 20:10:21

Én már vagy 3 éve figyelem az oldalt és rendszeresen ellátogatok ide,bár nem szoktam kommentelni de ennek inkább csak időbeli okai vannak és nem az hogy nem szeretném azt a társaságot akik erre felé járkálnak :D Tehát ha megy az oldal megyek én is:)

Hansy 2010.04.16. 20:15:46

Sziasztok!Addig amig nem kezdtem el játszani ezen az oldalon,addig azt sem tudtam,hogy eszik e vagy isszák a kijutós játékokat.Mind három szerkesztőnek és az összes játékostársamnak köszönöm,hogy megszeretették velem ezeket a fajta játékokat.Ezek után természetes,hogy követlek benneteket.Nagyon sok sikert kívánok az új oldalhoz!!!

prücsök75 2010.04.16. 20:27:58

Sziasztok!Tömör,és egyértelmű a válaszom:IGEN megyek én is!

Zsuzsa66 2010.04.16. 20:56:07

@spirál33: azért néha légy velünk te is. :) Ha már erre jársz, akkor írj 1-2 mondatot, ahogy most is. :D

liw 2010.04.16. 20:57:04

Sziasztok!Én nem szoktam írni de már régen 2éve itt játszom és nagyon megszerettem ennek az oldalnak köszönhetően a kijutós játékokat,tehát ha költözés természetesen szívesen megyek én is:)

Zsuzsa66 2010.04.16. 21:46:34

@liw: te is írj, ha már erre jársz. :) Mindenkit szívesen várunk. :D Segítségből soha sincs elég. :)

Beus27 2010.04.16. 21:54:00

Hé, Ti ott, odafent!
NEM SZABADULTOK MEG TŐLEM!!!
:DDDDDDDDDDDDDDD

Magnólia http://hobbiregeszet.atw.hu 2010.04.16. 22:33:05

Sziasztok! Én is megyek veletek, és Karacsi Maci csapatával, mert nagyon jól érzem magam ezen a blogon. Egy nap többször is bekukkantok, hogy van-e valami érdekes játék.
Szóval a kérdésre a válasz: igen! :)

´Vivien´ 2010.04.16. 22:45:53

Sziasztok!
Én is mindenképp megyek :)
Mikor erre az oldalra találtam még csak ismerkedtem a kijutós játékokkal és itt meg is "tanultam" velük játszani. Köszönöm mindenkinek akik a kommentjeikkel segítettek nekem ebben és az oldal szekesztőinek is millió hálám, hogy "függővé" tettek =)
Imádom ezt a társaságot, ezért is jövök ide játszani. Követlek benneteket!!
Nagyon várom és kíváncsi vagyok, milyen lesz az új oldal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eper333 2010.04.16. 23:19:43

Sziasztok!
Én mennék veletek, bár nem vagyok nagy hozzászóló, de kb. 2 éve követem figyelemmel és játszom ezen az oldalon.
Remélem megtalállak titeket az új helyen.

Beus80 2010.04.17. 00:08:47

szia marci! Én már több mint 2 éve regisztáltam és habár mostanába nem írok azért itt vagyok én nagyon megszerettem ezt az oldalt és így szeretem ahogy van ,de kinem hagynám a költözést veletek ha úgy döntesz,hogy áttelepülünk ,biztos vagyok benne,hogy legalább ennyire fogjuk szeretni azt az oldalt is mint ezt ,mert egy " családba" ügyebár nem az a fontos,hogy hol vagyunk hanem az,hogy eggyüt! Egyszóval: hajrá!

Krisztike@ 2010.04.17. 07:59:37

Szia!
Én szívesen megyek, imádom az escape game-eket!

Kedit 2010.04.17. 13:06:37

Én is megyek! Sok szerencsét hozzá!!! :-D

stupsi · http://flashjatekok.blog.hu 2010.04.17. 13:40:58

Maci drága! Mi ez az "élö kijutós"? Asszem valamiröl lemaradtam, de nagyon!:( Vagy csak elfelejtettem?
Ha szerveztek talit én is szívesen beneveznék!:) (Föltéve persze, ha egybe esik a szabinkkal. Münchenböl sajna nem tudok bármikor "elugrani".;) )
Szép hétvégét mindenkinek!:)

Mákos tészta 2010.04.17. 14:28:43

Sziasztok! Én is mennék,ha még beférek!:)Részemről csak annyi,fog változni,hogy a mákos tészta felhasználó nevemet elhagyom,helyette más lesz,de az,hogy mi még nemtudom!:)Viszont az avataromat szeretném megtartani,úgyhogy az alapján be tudtok majd azonosítani,kedves játékostársaim!:)

pjulcsi 2010.04.17. 15:55:08

Sziasztok Várjatok meg én is jövök!!!!!!
:))

Mokaszin 2010.04.17. 17:37:46

sziasztok!
nekem sajnos csak most sikerült erre jönnöm, kicsit kényszerpihiztem:(
természetesen megyek veletek. itt már szinte mindenki ismerős, még így ismeretlenül is:) :)tudom, hogy mindíg kapok segítséget,ha elakadok, és még én is ügyesnek érezhetem magam:) :)
egyszóval MEGYEK, akár a világvégére is, ha Ti oda tartotok:)

bea35 2010.04.17. 20:02:53

Sziasztok!én is veletek tartok:)

Andi_Black 2010.04.17. 23:00:27

Szia Maci!
Már én is több éve játszom itt és imádom:)naponta többször is megnézem van-e új játék...úgyhogy mindenképp támogatom a felfrissülést;)jaa és amit még imádok az a facebook..annak külön nagyon örülök hogy lesz rajongói oldal:))))))na most megyek is mert látom vannak új játékok itt:)Szép hétvégét mindenkinek!

cirmi001 2010.04.18. 21:08:52

Egyszer már leírtam itt, hogy ez a blog mennyit számít nekem. Egyértelmű, hogy érdekel a folytatás, akárhol is legyen.

Mme Figaro 2010.04.20. 11:01:26

Most ritkán jövök ide, sajnos az életem bonyolulttá vált. Netem sincs még az új állandó lakhelyemen. Az lenne a kérésem, hogy ha lesz új oldal, akkor valamilyen formában például poszt vagy komment írjátok ki.

anyaboszi 2010.04.20. 11:02:38

Sziasztok! Szia Karacsi Maci!

Én is évek óta játszom itt, még ha mostanában kevésbé aktívan is, és biztos megkeresem az új helyen is naponta.
Az új oldalra esetleg ha lehet ötletet vagy kérést: ha van rá lehetőség és nem túl nagy munka, azokat a játékoknál, amelyek több részesek (2-3) vagy sokrészes (20-30-...)sorozatok, meg lehetne oldani, hogy az összes rész valahogy egy helyről elérhető legyen? Köszönöm.
És köszönöm az eddigi munkátokat is, nagyon jók a játékok, és persze a társaság.
További sok sikert!

blupi 2010.04.22. 12:09:43

Bár mostanában nem vagyok túl aktív, de én is megyek!:)
süti beállítások módosítása