HTML

Flash Játékok

Ha szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, lazítani, játszani, akkor a legjobb helyen jársz! Itt mindig találhatsz új flash játékokat.

Darkness 1

2007.07.18. 16:57 :: nem várt fordulat

Ki kell jutnunk a házból, ahogy szoktuk, de legalábbis az emeletet el kell hagyni. Itt ér véget majd a játék, amiután folytathatjuk a második részt, ami egészen eltér az első résztől, és fogalmam nincs, hogyan de egyszer csak egy korházban termünk, ami szintén be van zárva, és valami szellem mászkál jobbra balra.

1. rész: http://www.comp.nus.edu.sg/~chanhaor/darkness.html
2. rész: http://www.comp.nus.edu.sg/~chanhaor/darkness2.html

3 komment

Címkék: escape kijutós point n click room escape

A bejegyzés trackback címe:

https://flashjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3120559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xalyy 2007.07.25. 22:40:15

Ez a Darkness 1 eleg marhasag illetve a csak a szellem az a fekete testu es feher arcu szellem eleg gyenge de a jatek az jo!
a Darkness 2 is jo meg nem vittem vegig
teljesen de azert az a szellem sokkal gyengebb
mint a Drakness 1-be.Ha esetleg megcsinaltak a Drakness 3 mat akko lecci SZOLJ vagy pedig tedd fel erre a honlapra jateknak nagyon megkoszonnem!

nem várt fordulat 2007.07.26. 12:30:06

Szia!

Ha meglesz a 3 feltétlen berakom ide.
Én nem igazán értettem ezt a szellemet, hogy mire jó, mindig elbújtam, aztán egyszer meguntam a bújkálást és nem történt semmi, csak eltünt.

zsuzso36 2007.11.02. 21:19:27

hogy kell el indítani ezt a játékot?
süti beállítások módosítása