HTML

Flash Játékok

Ha szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, lazítani, játszani, akkor a legjobb helyen jársz! Itt mindig találhatsz új flash játékokat.

iPhone Mystery

2007.09.12. 14:11 :: nem várt fordulat

Megint egy keresgetős játék, ahol különböző helyszíneken kell megtalálnod 60 elrejtett tárgyat. Nem tudom, hogy a grafikát szándékosan ilyenre csinálták -e, a lényeg, hogy ember legyen a talpán, aki képes mindent mindenhol idő alatt megtalálni.

Viszont minden pályán van 3 segítség, ami azért megkönnyebíti a dolgot.
Jah, össze vissza klikkelgetni felesleges, mert az 10mp levonást eredményez. (Ha sokszor egymás után kattintgatsz, vagy rossz tárgyat veszel fel).

Figyelem: Tuti szemkifolyás!

http://www.gamershood.com/flashgames/3929

3 komment

Címkék: keresgetős point n click

A bejegyzés trackback címe:

https://flashjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr65163630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rikku&Gonza 2007.11.01. 01:05:27

Itt ülök barátnőmmel, most múlt el hajnali 1 óra, és büszkén merem állítani, hogy egyikünk szeme sem folyt ki mire végig vittük. :D

nem várt fordulat 2007.11.01. 01:30:43

Most kimerem jelenteni, hogy ultradurvák vagytok, mert olyan helyeken vannak néha, hogy nincs az az ember akinek nem folyik ki a szeme! GRAT!!!!
süti beállítások módosítása