HTML

Flash Játékok

Ha szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, lazítani, játszani, akkor a legjobb helyen jársz! Itt mindig találhatsz új flash játékokat.

Princesse Natasha - No Vacancy

2007.09.18. 14:51 :: nem várt fordulat

A Nightmare sorozat készítőinek egy másik játéka, amiben egy Natasha nevű titkosügynöknek kell segítened. A király (?:) megbízott, hogy keresd meg és pusztítsd el a robot hadsereget, amely fenyegetést jelent az országra.

Ez így elég bénán hangzik, mert az is, de a játék nagyon szépen kidolgozott, remek grafikája, zenéje és hangulata van, könnyen irányítható, és szerintem pont annyira nehéz, hogy élvezetet okozzon a végigjátszás.

Van egy szopatós rész ahol el lehet tolni, de majd úgy is rájöttök, és kérdeztek :)
http://kids.aol.com/games/online-games/princess-natasha-no-vacancy

11 komment

Címkék: kijutós point n click

A bejegyzés trackback címe:

https://flashjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr39169409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hulyemagyar 2007.09.19. 09:58:37

Véletlenül nem a víz alatt lehet elrontani? Leengedtem a wassert, aztán nem tudok kijönni...

nem várt fordulat 2007.09.19. 10:00:54

nem :)

próbálj meg valahogyan "kirepülni".
ha nem megy szólj, és akkor mondom hogyan.

hulyemagyar 2007.09.19. 10:01:05

Rájöttem, egy kis segítséggel. Hülye polip. :)

detti188 2007.09.23. 12:12:47

2ik pályán mit kell csinálni?adtam vmit annak a kék papagájnak megette ki tudtam szedni a kalitkából...
meg kell vmi jelszó..azt nem tudja véletlenül vki?thx

nem várt fordulat 2007.09.23. 17:05:38

a papagájt el kell vinni, és rá kell rakni a sárga kiugró rúdra (az ajtó mellett bal oldalon).

aztán visszamész a szobába, ahol a papagáj volt, és ott a földön a csapóajtóra kell klikkelni, majd visszamenni a szobába ahol a papagáj van, és a papagájra klikkelni ha jól emlékszem.

erre ő mond egy jelszót, de trükkös ám az .)
a könyvben le van írva, milyen is ez a papagáj, és hogyan kell értelmezni a szavait.

amúgy itt lehet elcseszni, ha egyszer visszarakod a kalitkátba, akkor már nem lehet utána kiszedni, nekem legalábbis nem sikerült.

apócka 2008.01.04. 18:52:57

Nem tudom héliummal feltölteni a polipot, valaki legyen kedves már segíteni. Előre is köszi.

-Zoleee- 2008.06.05. 16:04:50

a lángvágóddal szedd le a rácsot fenn... de a 2.on elakadtam :D

Kukunca 2008.06.13. 15:26:34

Nyak akkor kezdjük:
Mej hobra, vedd el a gyerektől a gyújtót, meg az ágról a méhkast.Menj tovább jobbra, tedd fel a fára a méhkast. elment a medve, fogd a gyújtót és menj be a barlangba és szedj fel mindent.Menj vissza a kapuhoz és nyist ki.
Belestél a gödörbe. Tedd rá a csontira a lábát, vedd el tőle a palackot.
Menj balra és dobd be az érmét, nyomd meg a HE gombot, vedd el a palackot. Dobj ismét egy érmét, nyomd meg a C3H8 gombot, vedd el a palackot. Lépj visza egyet és tedd a cső végéhez a szürke palackot, majd gyújts meg.
Menj jobbra a csotihoz és a lángvágóval nyisd ki felül a rácsot, majd megint menj jobbra és a lángvágóval nyisd ki a ládát. Fogd a sárga palackot és fújd fel vele a polipot.
Bent a házban menj jobbra, emeld fel a fedelet és vedd el a GELO felíratú rudat.Lépj vissza menj balra kettőt, nyisd ki a ketrecet és add oda a papagájnak.
Miután megvan a papagáj, menj jobbra kettőt és tedd fel a madarat a sárga rúdra.
Utána katt az ajtóra. Feljön egy táblázat, 3 oszloppal. Első oszlopban katt az első gombra, a második oszlopban a 4.re, a harmadik oszlopban pedig a 3. gombra.

Kukunca 2008.06.13. 15:28:04

Húzd meg a kart, és lépj vassza egyet balra.
Nyomd meg a gombokat, majd a hátomszögek segítségével állítsd úgy a képeket, hogy mindegyiken a sárga szem látszódjon...
A többit most próbálom kitalálni....

Kukunca 2008.06.13. 15:35:15

Lépj jobra egyet és katt a kis rózsaszín dobozra.A lap azt írja hogy a State és a Main sarkában elhagyta a kártyakulcsot.
Tehát a két szöveg keresztezésénél, ami a második sor R betűje. Katt rá, lépj vissza, menj balra kettőt és tedd be a kártyát a gépbe.

Kukunca 2008.06.13. 15:49:52

Egy futószallagra kerülsz és robotok jönnek veled szemben...ami rajtuk van betű a billentyűzeten azokat nyomd, amíg el nem fogynak a robotok. A kis szobából vegyél fel mindent.fogd meg a téglát és vágd neki az ajtónak, ami be fog repedni. lépj vissza egyet és katt a családra. Lépj jobbra egyet, és tedd rá a hagymát a családra.

Megy ez mint a karikacsapás:D
süti beállítások módosítása