HTML

Flash Játékok

Ha szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, lazítani, játszani, akkor a legjobb helyen jársz! Itt mindig találhatsz új flash játékokat.

Escape the Tower

2007.10.25. 10:05 :: nem várt fordulat

Szokásos kijutós játék.
Az egyetlen talány talán csak az, hogy vajh miért az a neve ami ?
Toronyból kell kiszabadulnunk, bár erre nekem az ég világon semmi nem utal :)


http://www.gamershood.com/escape_the_tower.htm

2 komment

Címkék: escape kijutós point n click room escape

A bejegyzés trackback címe:

https://flashjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8206852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Renatoboy 2007.10.25. 23:16:08

Ha kell segítség, olvasd el ezt^^

Először kattints a kukára. A ceruza és a repülö között egy kis szürke izé van, az egy elem. Vedd ki. Menj balra. Menj a konnektorhoz, ami a számgép-asztaltól balra van. Kattints a dugóra. Menj tovább, balra. Kattints a szekrény jobb alsó sarkára, így benézel mögé. Vedd ki a feszítővasat. Lépj visza, és az ágy és a szekrény közötti kis szürke részre kattints. Ott találsz egy szürke pöcköt. Vedd fel. Visza, majd katta párnára. Emeld föl a bal sarkát. vedd ki a távkapcsolót. Kattints a távkapcsolóra, és tedd bele az elemet. Menj vissza a párnától, utána kattints az ágy alá, az árnyékba. Nézz el balra, és vedd fel a mézet. Vissza, utána a könyvespolc alsó részére kattints, ahol a maci van. add oda neki a mézet, és vedd ki a szájából a kulcsot. Vissza, majd fordulj a háromfiókos szekrény felé. A kulcs a legfelső fiókot nyitja. Van benne egy CD, vedd ki. Most balra a számítógéphez, és katt rá a gépházra. Nyomd be a piros gombot, utána nyisd ki a CD meghajtót, ami a ház felső részén van. Tedd bele a CD-t. Katt a monitorra, ot pedig a password dokumentumra. 4 számot kapsz: 0,0,4,5. Most megint fordulj a könyvespolc felé, de most ne ahhoz menj, hanem a falon van egy tábla, és egy "To do list" felirat. Arra kattints. Nyisd le a feliratot, írd be a számokat ebben a sorrendben: 0,5,0,4, majd katt a gombra. vedd ki a kulcsot. Ez a fiókos szekrény második fiókját nyitja, ahol egy csavarhúzó és egy elem van. Vedd ki őket. Az elemet bele a távkapcsolóba. Fordulj a TV felé. A távkapcsolóval kapcsold be, majd menj oda hozzá, utána kattints a TV hátuljáa, így benézel mögé. Ég egy piros lámpa, meg mellette van egy kapcsoló. Kapcsold át. Egy karaktersor jön ki: 9ZOMB1. Vissza, és kattints a ládára. A ládát nyisd ki a feszítővassal, és írd be az előbbi kódot. Megvan a pisztoly. A TV fölött van egy szellőző. a négy csavart, a rács sarkán, szedd ki a csavarhúzóval. vedd le a rácsot, és vedd el a kulcsot (bár semmi értelme). A szellőző jobb oldalán, a hátlap találkozásánál van egy gép, ha oda kattintasz. Színes gombok vannak, amikhez a megfelelő sorrendet kell beállítani. Ez a polcon lévő könyvek sorrendje. A felső polc az első hatot mutatja, az alsó pedig a maradékot. A sorrend: zöld, piros, zöld, zöld, világoskék, zöld, lila, zöld, sötétkék, zöld, sárga. Vedd ki a kulcsot. Menj vissza a könyvespolchoz, és a lezárt szekrényrészt ki tudod nyitni az új, barna kulccsal. Vedd ki a kötelet. Vissza a számítógépfelé, de most a konnektor alatti kis szürke izéhez menj. Abba tedd bele a szürke pöcköt, arra pedig a kötelet. Mostmár kimehetsz. Vége.

Petra79 2008.02.25. 22:38:49

Ez aranyos,és nem túl bonyolult.
süti beállítások módosítása