HTML

Flash Játékok

Ha szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, lazítani, játszani, akkor a legjobb helyen jársz! Itt mindig találhatsz új flash játékokat.

Kultúra napja: Day 0

2009.02.22. 00:29 :: nem várt fordulat

Látom, hogy többen vagyunk itt, akik érző emberek empatikus készségekkel. Nekem minden egyes nick mögött, aki kicsit is megmutatta magát egy ember, egy élet, egy sors. Jó freitamásosan hangzott mi? :)))

Szóval, a következő pokoli tervet eszeltem ki. Minekutána mindenkinek van itt kedvenc költője, zenéje, ezért az az elképzelésem támadt, hogy minden szerdán csinálunk egy kultúra napja című posztot.

Ez a következőt jelentené, jelenti. Ugyanúgy, ahogy játékot tudtok ajánlani, mindenki beküldheti azt, amit szeretne. Legyen ez vers, zene, animációs film, bármi, amiről úgy érzitek, ez Titeket kifejez.

Nem szeretném, ha bárki is úgy gondolná, hogy ennek valami sznob és elit dolognak kéne lennie. Ha valakinek a metallica "sad but true" száma a kedvence, és azt szeretné beküldeni az is ugyanúgy ki fog kerülni, mint Halász Judit boldog születésnapot száma.

Minden ember egy posztot kap a saját nevével. Pl: Kultúra napja XII: Karacsi Maci, Knights of Cydonia. Mindenki leírhatja miért ezt küldte be, mit jelent neki, stb... Nem muszáj, de van, lesz rá lehetőség.

Ha már érzelgőskedünk, meg szeretjük egymást, akkor szeretném, ha mindenki megoszthatna mindekivel valamit.

Várom mind az első, mind pedig a többi jelentkezőt. És mégegyszer mondom, FONTOS (ahogy a homáron szokták volt mondani), jöhet bármi, amivel úgy érzitek, hogy kifejez Titeket. Ez az én rovatom lesz, nekem küldjétek.

Minekutána enyém a blog, ezért most köcsög leszek, és vissza is élek vele, így több linket is berakok.

Aki szereti a klasszikus zenét, azoknak: J.S. Bach: https://www.youtube.com/watch?v=ipzR9bhei_o

Az Istenkirálycsászár, akit senki nem tud soha megverni, talán csak egy ember.

Nekem ez az egy ember az.

Szóval, bátran, mindenki küldhet mindent!!!!!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://flashjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr100957625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vya 2009.02.22. 00:56:12

Szerintem ez nagyon jó ötlet, ez alapján még jobban megismerhetjük egymást!
Imádom ezt az oldalt! :o)

háromnevű 2009.02.22. 06:52:51

csatlakozom az előttem szólóhoz. könyvajánlás is lehet?

r6dN 2009.02.22. 07:20:30

metallica sad but true :DDDDDDDDD
karacsi maci rossz ember nem lehetsz.. :DDD

Tanya Jóska 2009.02.23. 13:22:47

végre egy hely ahol szeretik a metallicát.:)
süti beállítások módosítása