HTML

Flash Játékok

Ha szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, lazítani, játszani, akkor a legjobb helyen jársz! Itt mindig találhatsz új flash játékokat.

Kid Frolic

2009.04.17. 10:53 :: nem várt fordulat

Na, ez még egy értelmes játék.

A lényeg, hogy a kiscsávó állandóan a csajokat akarja nézegetni, de úgy kell csinálnod, hogy a szülők, vagy mások ezt ne vegyék észre. Hogy miért, azt nem tudom, szerintem teljesen egészséges dolog :) Egér lenyomásával lehet stírölni.

Ps: valamiért az az érzésem, hogy egyre több játékkészítő nyomat ki magából egy halom silány játékot. Ebben a kategóriában szerintem a Naughty (később Funny) játékok még egész aranyosak, elmennek, de mintha a bee123 (puppy123), stone age games, gamershandbook, stb... inkább a mennyiségre megy, mint a minőségre, ahelyett, hogy három helyett egy játékot adnának ki, de az egy faja point 'n' click lenne.

Ha annyit mondok, gotmail.jp, P/T/K  - sensore, a Sphere sorozat, Vision, Tb escape részei, doodoo vagy 2keys games, sakura állatos, gyümölcsös játékai,  stb... ezekre mindenki emlékszik, erre pedig soha nem fog senki. Kár.

http://www.123bee.com/play/kid-frolic

Szólj hozzá!

Címkék: játék hülyeség izé flashjáték point n click

A bejegyzés trackback címe:

https://flashjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr371070404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása