HTML

Flash Játékok

Ha szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, lazítani, játszani, akkor a legjobb helyen jársz! Itt mindig találhatsz új flash játékokat.

Hangolódjunk együtt..

2009.12.10. 12:20 :: hapikatsa

..az ünnepekre! Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de engem - fiatal korom ellenére - évek óta nem kapott el a karácsonyi-láz, pedig imádom. Imádom, ahogy a nővéremmel és anyukámmal együtt sütünk-főzünk, ahogy az öcsémmel és apukámmal együtt bénázunk a fadíszítésnél, de legfőképp, hogy mind együtt vagyunk, legalább 3 napig.
Sajnos a mai világ gondjai és rohanása teljesen elűzik az ünnepek szellemét az emberből, és így lassan a legszebb ünnepünk is jelentéktelenné válik.

Arra gondoltam, segíthetnénk egymásnak ráhangolódni a karácsonyra, az újévre.
A Kultúra napja rovat mintájára indítanék egy másik sorozatot, ahol szintén a ti kedvenceiteké lenne a főszerep, annyi különbséggel, hogy amit beküldtök, annak az ünnepekhez kell kapcsolódnia! Legyen az vers, egy rövid kis történet (akár saját is), egy kép, zene, vagy bármi más videó, a lényeg, hogy a karácsony jusson róla eszetekbe! Ezekhez írhattok pár sort, hogy miért szeretitek, vagy miért ezt választottátok.
A küldés/ ajánlás módja: vagy a poszt tetején a nevemre kattintva üzenetben elkülditek, vagy e-mailben: a hapikatsa@citromail.hu címre.

A küldött dolgok beérkezés sorrendjében fognak kikerülni, és a mennyiségtől függ, hogy milyen rendszerességgel, ezért türelmeteket kérem!
A beküldés határideje: december 22.
December 31-ig pedig minden ajánlat ki fog kerülni!

Idézzük meg a karácsony szellemét együtt, egymásért!

4 komment

Címkék: közlemény kultúra napja

A bejegyzés trackback címe:

https://flashjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr901587985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsikee 2009.12.10. 13:00:24

Boldog vagyok, hogy ez eszedbe jutott. Jó lenne, ha nem csupán a vásárlásról szólna a karácsonyi készület.
Mi, akik a mindennapi élet nehézségei között gyakran elveszünk, eltévedünk, könnyebben megtaláljuk együtt a helyes útirányt. Legyünk ebben egymás segítségére az adventi várakozás bensőséges hangulatában.

r6dN 2009.12.10. 15:25:09

nagyon jó ötlet, mostmár úgyis versirással foglalkozok, ünnepekről is lesz alkotásom :))))

sziasztok és előre is mindenkinek boldog karácsonyt (:

fannieva 2009.12.10. 18:31:38

A Karácsony az egy nagyon szép ünnep:-)
Nem fontos az ajándék,a szeretet mindennél többet ér számomra!!
Együtt lenni azokkal az emberekkel akiket nagyon szeretek és viszont szeretnek:-)
A kislányommal december 31.ére voltam kiírva azt hittük szílveszteri baba lesz,de nem.
A kis drága január 15.én látott nap világot,gondolta had izguljak még!
Ennyit szerettem leírni Nektek:-)Boldog karácsonyt mindenkinek

katabogar (törölt) 2009.12.10. 18:55:15

@fannieva: Szia!Valóban a Karácsony a szeretettről szól.Két nagyfiam van.Ők nekem a szeretett,a tolerancia,jó,kedves,aranyos a "hibáikkal együtt"Boldog,békés karácsonyt,kívánok!
süti beállítások módosítása