HTML

Flash Játékok

Ha szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, lazítani, játszani, akkor a legjobb helyen jársz! Itt mindig találhatsz új flash játékokat.

Ünnepi hangulat - Zsuzsa66

2009.12.21. 12:37 :: hapikatsa

Ehhez nem kell hozzáfűznöm semmit :)
 
Szia Mindenkinek! :)
 
Az én karácsonyi kedvencem az Ave Maria klasszikus műfajban. Karácsony napján, amikor készülődünk, - megfőzzük az ebédet, előkészítjük a vacsorát, feldíszítjük a fenyőfát, a fa alá rakjuk az ajándékainkat - akkor ezt szoktam hallgatni, jobban mondva ezt kell hallgatni a családnak is. :D Amikor a lányom ránéz az Apjára vagy az Apja a lányára - te szóljunk már neki, hogy váltsunk - na akkor jöhet az amit mindenki szeret, és az is nagyon sok van. :D Most viszont az Ave Maria-t szeretném ajánlani Andrea Boccelli-től: www.youtube.com/watch?v=YvdX5Ht3U9w&feature=related Én ezzel kívánok mindenkinek: Szeretetteljes békés karácsonyt. :)

 

Zsuzsa azokra is gondolt, akik még nem tudják milyen sütemény kerüljön az ünnepi asztalra:) Ezen az oldalon biztos mindenki talál valami foga alá valót :D:

http://www.sutigyar.hu/kikapcsolodas/adventi_naptar

4 komment

Címkék: kultúra napja karácsonyi hangulat

A bejegyzés trackback címe:

https://flashjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr541612943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

r6dN 2009.12.21. 13:45:47

keresztanyumnál amikor a Gregorián énekeket beteszi, akkor csak röpködnek az "úristen, miez?" szavak ;DDD
szép egyébként (:

margoanyu 2009.12.21. 16:44:33

Zsuzsa! Köszönöm.Ezt is és a másikat is.Nekem is nagy kedvencem AB. ráadásul ezt külön nagyon szeretem tőle.

Zsuzsa66 2009.12.21. 19:19:27

Bocsi mindenkitől, de most nálunk a karácsonyi előkészületek vannak - tudom, hogy máshol is - és ez nagyon nagy fennforgással jár, ezért mostanság játszani sincs időm. :( Mindenkinek békés, boldog karácsonyt és szerencsében gazdag új esztenőt kívánok. :D

walle 2009.12.22. 20:35:58

Köszönjük az élményt! Tényleg felemelő! @Zsuzsa66: Csatlakozom! Mindenkinek szeretetteljes ünnepeket!
süti beállítások módosítása